Om oss

Vvsimportoren24.no er en nyopprettet nettbutikk, hvis eier er rørleggerfirmaet Ullevål Rørservice AS, som har drevet aktivt i flere år. Takket være bred erfaring fra arbeid med ulike og krevende klienter, er vi i stand til å svare på alle dine ønsker og tilby deg et bredt utvalg produkter.

Våre produkter

Våre produkter, slik navnet VVS importøren tilsier, importerer vi direkte fra produsentene, noe som lar oss tilby deg original vare til best pris. Vi samarbeider med flere produsenter og distributører i hele Europa. Vi innehar det største utvalg produkter (for øyeblikket over 100 000), det være seg armaturer, radiatorer, pumper så vel som spesialutstyr. Alle produktene vi tilbyr oppfyller obligatoriske krav. Takket være lave priser i vår nettbutikk, kan du velge produkter fra øverste klasse i stedet for billige alternativer. Vi vil hjelpe deg å realisere ditt drømmeprosjekt til best mulig pris.

Hvorfor velge oss?

Vi er sertifisert av Direktoratet for Byggkvalitet til både å planlegge og utføre et bredt spekter av rørleggerinstallasjoner:

› Prosjektering av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 1

› Prosjektering av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 1

› Utførelse av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 1

› Utførelse av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 1

Sertifiseringen bekrefter vår virksomhets redelighet, ettersom denne gis til firmaer som ikke bare utviser god arbeidskompetanse, men som også betaler skatt og avgifter punktlig og som er forsikret mot uventede hendelser.

Hos oss får du 100% fornøydgaranti eller pengene tilbake.