Kundesenter


RUTINER FOR RETUR AV VARER

 1. Avbestilling
  Dersom du er forbruker og ønsker å avbestille varene før levering må du ta kontakt med oss omgående. Ved avbestilling belastes forbruker et avbestillingsgebyr som blir trukket fra kjøpesummen. Avbestillingsretten gjelder ikke for varene som skal tilvirkes.
  Kjøpere som handler som ledd i næringsvirksomhet har rett til avbestilling mot full erstatning til Selgeren.
 2. Reklamasjon
  Dersom det foreligger en forsinkelse ved levering eller en mangel ved varen, må reklamasjonen fremsettes innen rimelig tid (2 måneder) etter at dette ble oppdaget, men ikke senest enn 5 år fra du mottok varen. I så fall skal VVS Importøren gis skriftlig melding (via e-post eller vanlig brev) om reklamasjonen. Bruk gjerne reklamasjonsskjema som finnes på vår nettside. VVS Importøren vil veilede deg om hva du skal gjøre videre.
  Ved synlig transportskade må skadens art og omfang noteres på fraktseddelen og sjåføren må (direkte ved levering) kvittere og bekrefte skaden. Ta vare på kopien. Meld deretter umiddelbart inn skaden til oss. Bilder av skaden må vedlegges. Det er viktig at skadet gods og emballasje beholdes for eventuell besiktigelse.
  Reklamasjonsskjema
 3. Angrerett
  I følge lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenfor faste forretningslokaler av 20. juni 2014 nr. 27 «angrerettloven» har forbrukere angrerett i 14 dager fra den dagen varen er levert. Varen må returneres i samme stand som den er mottatt og det må vedlegges ferdigutfylt angrerettskjema som lå vedlagt i forsendelsen. Forbrukeren må dekke fraktkostnader eller levere varen direkte hos VVS Importøren. Kjøpesummen vil da bli tilbakeført til forbrukeren. Dette gjelder likevel ikke for kjøp på selgerens forretningssted.
  Angreskjema
 4. Retur
  Når du sender en pakke eller en palle i retur til oss, er det viktig at den blir levert nøyaktig til vår adresse. Vi har ingen mulighet til å hente på pakkeshop, eller post-i-butikk. Du kan returnere varen til oss personlig, hvis du ønsker det. Adressen vår ser du under Kontakt. Du er også velkommen til å kontakte oss, dersom du har spørsmål.
 5. Garanti
  Alle varer som selges hos VVS Importøren, selges med minst 2 års garanti hvis ikke lengere garanti følger av varebeskrivelse på nettsiden.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.