GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

 1. Alminnelige bestemmelser
  1. Definisjoner
  2. Generelt
  3. Foretaksinformasjon kontaktopplysninger
 2. Kontraktsinngåelse
  1. Bestilling
  2. Produktinformasjon og pris
  3. Priser
  4. Betaling
  5. Kortinformasjon
  6. Forbehold
 3. Salgs – og leveringsbetingelser
  1. Ekspedering av ordre
  2. Leveranse
  3. Frakt
  4. Personopplysninger
 4. Rutiner for retur av varer
  1. Avbestilling
  2. Reklamasjon
  3. Angrerett
  4. Retur
  5. Garanti
 1. ALMINNELIGE BESTEMMELSER
  1. Definisjoner
   a) Med «Kunden» menes i denne avtale enhver fysisk person så vel som juridisk person som handler hos «Selgeren», som er VVS Importøren.
   b) Med «forbruker» menes en kunde som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet
   c) Med «Leverandør» menes i denne avtale Ullevål Rørservice AS
   d) Generelle vilkår og betingelser er betegnelsen på foreliggende dokument
   e) Tjenesten er betegnelsen på de tjenester som skal ytes eter Kontrakten
   f) Varen er det produktet som bestilles
   g) Med tilvirkningskjøp menes kjøp av ting som skal lages spesielt for Kunde
   h) Part er Kunden eller Leverandør etter Kontrakten
   i) Med nettside eller nettbutikk menes: www.vvsimportoren24.no.
  2. Generelt
   Disse generelle vilkår gjelder for levering av varer der Ullevål Rørservice AS er Leverandøren. Kjøper har ved inngåelsen av Kontrakten godtatt foreliggende vilkår.
  3. Foretaksinformasjon og kontaktopplysninger
   Leverandøren er:
   Ullevål Rørservice AS
   Tvetenveien 30B
   0666 Oslo
   Tlf.:  400 80 205 
   E-post: info@vvsimportoren24.no
   Kundens kontaktopplysninger fremgår av bestillingsskjema. Kunden er selv ansvarlig for at oppgitte opplysninger er korrekte.
 2. KONTRAKTSINNGÅELSE
  1. Bestilling
   Bestillingen skjer via nettsiden www.vvsimportoren24.no. Når du klikker «Send ordre», plasserer du en bindende ordre på varene du har i handlevognen din. Varer som selges på tilbud er tilgjengelig så lenge lageret rekker. Så snart du har sendt inn ordren, sender vi deg en bekreftelse pr. e-post.En bindende avtale anses å være inngått når ordrebekreftelse kommer frem til Kunde. Vær oppmerksom på at varene sendes så snart vi mottar hele kjøpesummen samt eventuelle fraktkostnader.
  2. Produktinformasjon og pris
   Produktinformasjon og varens egenskaper følger av beskrivelse på nettsiden.
  3. Pris
   Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.
  4. Betaling
   Kjøpesummen skal betales på tidspunktet for bestilling. Varen forblir Selgerens eiendom frem til hele kjøpesummen er mottatt. Som betalingsmåte godtar vi betaling med kredittkort, debetkort og vanlig bankoverføring.
  5. Kortinformasjon
   Når du handler hos www.vvsimportoren24.no blir betalingen behandlet av Nets som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
  6. Forbehold
   Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!
 3. SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER
  1. Ekspedering av ordre
   Vi behandler bestilling når vi mottar betaling. Etter at betalingen er mottatt skal bestillingen klargjøres, kvalitetskontrolleres, pakkes og deretter sendes til Kunde.
  2. Leveranse
   Vi sender varene til adresser i hele Norge, men ikke til utlandet. Varene sendes fra vårt lager innen 1-3 virkedager etter at ordren er mottatt forutsatt at varen tilgjengelig i vår lager. Dette gjelder ikke varene som skal tilvirkes. Dersom det senere skulle vise seg at det er tomt for en vare, får Kunden beskjed via e-post snarest mulig.
   Pakken leveres til nærmeste utleveringssted (post, pakkeautomat e.l.). Vi er ikke ansvarlige for manglende levering dersom leveringen forhindres av forhold, eller konsekvensene av forhold, utenfor vår kontroll og som vi ikke med rimelighet kan ventes å ha tatt høyde for eller å ha kunnet unngå på tidspunktet for avtaleinngåelsen.
  3. Frakt
   Vi sender varene med Bring til adressen oppgitt i bestillingsskjema eller til nærmeste post eller utleveringssted. Vi dekker alle fraktkostnader. Vi svarer ikke for eventuelle forsinkelser i transport.
  4. Personopplysninger
   Vi behandler dine persondata ifølge lov om behandling av personopplysninger av 15. juni 2018 nr. 38 heretter «personopplysningsloven». Ved å inngå avtale med oss samtykker du til behandling av dine personopplysninger som er nødvendige for å gjennomføre handelen. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
   For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
 4. RUTINER FOR RETUR AV VARER
  1. Avbestilling
   Dersom du er forbruker og ønsker å avbestille varene før levering må du ta kontakt med oss omgående. Ved avbestilling belastes forbruker et avbestillingsgebyr som blir trukket fra kjøpesummen. Avbestillingsretten gjelder ikke for varene som skal tilvirkes.
   Kjøpere som handler som ledd i næringsvirksomhet har rett til avbestilling mot full erstatning til Selgeren.
  2. Reklamasjon
   Dersom det foreligger en forsinkelse ved levering eller en mangel ved varen, må reklamasjonen fremsettes innen rimelig tid (2 måneder) etter at dette ble oppdaget, men ikke senest enn 5 år fra du mottok varen. I så fall skal VVS Importøren gis skriftlig melding (via e-post eller vanlig brev) om reklamasjonen. Bruk gjerne reklamasjonsskjema som finnes på vår nettside. VVS Importøren vil veilede deg om hva du skal gjøre videre.
   Ved synlig transportskade må skadens art og omfang noteres på fraktseddelen og sjåføren må (direkte ved levering) kvittere og bekrefte skaden. Ta vare på kopien. Meld deretter umiddelbart inn skaden til oss. Bilder av skaden må vedlegges. Det er viktig at skadet gods og emballasje beholdes for eventuell besiktigelse.
   Reklamasjonsskjema
  3. Angrerett
   I følge lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenfor faste forretningslokaler av 20. juni 2014 nr. 27 «angrerettloven» har forbrukere angrerett i 14 dager fra den dagen varen er levert. Varen må returneres i samme stand som den er mottatt og det må vedlegges ferdigutfylt angrerettskjema som lå vedlagt i forsendelsen. Forbrukeren må dekke fraktkostnader eller levere varen direkte hos VVS Importøren. Kjøpesummen vil da bli tilbakeført til forbrukeren. Dette gjelder likevel ikke for kjøp på selgerens forretningssted.
   Angreskjema
  4. Retur
   Når du sender en pakke eller en palle i retur til oss, er det viktig at den blir levert nøyaktig til vår adresse. Vi har ingen mulighet til å hente på pakkeshop, eller post-i-butikk. Du kan returnere varen til oss personlig, hvis du ønsker det. Adressen vår ser du under Kontakt. Du er også velkommen til å kontakte oss, dersom du har spørsmål.
  5. Garanti
   Alle varer som selges hos VVS Importøren, selges med minst 2 års garanti hvis ikke lengere garanti følger av varebeskrivelse på nettsiden.